Noves Generacions

Som joves d’entre divuit i vint-i-nou anys dels barris d’Horta i Guinardó que estem implicats en la vida política.

Les nostres idees estan inspirades en la tradició lliberal europea i l’humanisme cristià.

 Tots tenim professions ben diferents, n’hi ha que encara no han acabat els estudis. D’altres ja estem incorporats a la vida laboral com a administratius, advocats, metges, infermeras, assistents socials, gent que es dedica al món empresarial, relacions publiques, etc.. Això farceix d’una gran riquessa al grup de treball de NNGG.

Volem lluitar perquè el nostre barri sigui cada dia millor, per solventar els problemas que la majoría temim com ara la vivenda, el transport, l’educació. Lluitem perquè es respecti la nostra llibertat d’expressió.

També lluitem perquè els nostres impostos s’aprofitin de la millor manera possible.

Som joves que respectem els qui  tenen una altra manera de pensar.

Ens agrada molt el nostre barri, la nostra ciutat i el nostre país. Nosaltres som catalans i espanyols.

Creiem que el fet de posseïr dues llengües és una riquesa en comptes de ser-hi un problema. Creiem que no s’ha d’imposar l’una per sobre de l’altra. Volem que tothom pugui parlar i estudiar en qualsevol de les dues llengües. Pensem que abans d’obligar-nos a patir una immersió lingüística ens haurien de donar la llibertat de triar-ne. 

Som un grup de joves d’Horta que teballem amb les noves generacions de Barcelona i Catalunya per tal de projectar en el futur una societat millor.


A %d blogueros les gusta esto: